Lichaam

We bieden verschillende verzorgingen aan voor het lichaam, in een oase van rust waar de klant zich volledig kan ontspannen.

Spraytanning

Een doorbraak in bruinen zonder zon(nebank) !!! Vanaf nu is het mogelijk snel en veilig bruin te worden. Er komt geen zon(nebank) aan te pas.

Met behulp van een Spraypistool wordt een tanning-lotion verneveld, die na een paar uur voor een opzienbarend resultaat zorgt. Bruin worden is nu voor iedereen mogelijk.

U kan kiezen voor het sprayen van het hele lichaam of een bepaalde zone, bijvoorbeeld het gelaat.  

Welke voorbereiding wordt aangeraden?

Scrubben
De huid dient goed over het hele lichaam gescrubd te worden, één dag voordat je een spray tan behandeling krijgt. Dit zorgt voor een egalere dekking en een betere opname van de tanningvloeistof. Geef extra aandacht aan ellebogen, knieën, hielen en alle andere gebieden met een dikkere of stuggere huid. Na het scrubben géén bodylotions, crèmes of andere smeersels meer gebruiken, ook niet op het gezicht. Dit kan een barrière vormen tussen de huid en de spray tan.

Scheren
Het advies is om uiterlijk één dag voor de spray tan te scheren of te harsen. Scheer dus niet op de dag zelf, de huid is dan te gevoelig voor de spray tan. Ook de poriën hebben tijd nodig om te sluiten. Daarnaast kunnen er oneffenheden ontstaan en dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Wat is de houdbaarheid?

Het resultaat blijft ongeveer 7 à 11 dagen zichtbaar, daarna zal het geleidelijk en egaal vervagen of moet de behandeling herhaald worden. 

Wat na de tanning ?

Zonnen

Mocht je na een spray tan behandeling gaan zonnen, onthoud dat een Spray Tan GEEN bescherming biedt tegen Uv-straling. Smeer je dus altijd goed in. Ontdek zeker onze Midi-12 zonneproducten voor optimale verzorging.

Herhaling

Als de teint bijna vervaagd is kun je met een volgende spray tan behandeling een diepere kleur opbouwen waarbij de teint telkens langer mooi blijft. Wanneer je regelmatig een spray tan behandeling ondergaat, zal dit helpen om de kleur te verdiepen en de duur van de teint te verlengen. Na elke nabehandeling zal het resultaat iets beter worden en langer blijven zitten, alhoewel dit verschilt per huidtype.

 

Al deze voorzorgsmaatregelen zijn noodzakelijk om een mooie, egale en bruine teint te kunnen garanderen. Op deze manier heb je er het langste plezier van!

Peeling

Bij een peeling worden de oude oppervlakkige huidcellen verwijderd. De jonge en nieuwe huidcellen worden naar boven gebracht, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. Oppervlakkige cellulitis wordt hierdoor verzacht en striemen verminderen en worden minder zichtbaar. De peeling gebeurt op basis van zeezout, hetgeen zorgt voor een goede doorbloeding in de huid. Een peeling is ideaal net voor een zonnebankkuur, of bruinen zonder zon, of voor een zonvakantie. De dode huidcellen worden afgeschilferd en de bruine kleur dringt beter en dieper in de huid, zodat u langer geniet van uw bruine kleur.

Klassieke massage

Bij een klassieke massage van het lichaam gaat de aandacht vooral naar de rug, de voeten en het gelaat. Ook de hals, het decolleté, oren, hoofdhuid, nek en schouders worden niet vergeten.

Hot stone massage

De Hot Stone Massage is de ideale wellnessbehandeling om lichaam en geest terug volledig in evenwicht te brengen. Negatieve energie wordt geneutraliseerd, stress en vermoeidheid worden weggenomen, spanningen verdwijnen en afvalstoffen worden afgevoerd. Het gebruik van verschillende massagetechnieken in combinatie met de warmte van de stenen zorgt voor een totale lichaamsontspanning. Deze behandeling is heel effectief om bij de mens positieve energie op te wekken. Kortom na deze massage zijn uw batterijen terug volledig opgeladen. Deze massage wordt zowel op de rug als op het volledige lichaam toegepast.

Universal contour wrap

Deze behandeling bestaat uit een inpakmethode met bandages en zeeklei, met als doel een sterke ontgifting en revitalisatie van het hele lichaam. De UCW verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid, maakt littekens en cellulitis minder zichtbaar en garandeert een groot en blijvend centimeterverlies. Oorspronkelijk werd de UCW aangewend in de medische wereld voor lever- en nierpatiënten. Nu wordt ze ook gebruikt om tegemoet te komen aan hedendaagse behoeften zoals onthaasten, relaxatie en anti–stress. Gecombineerd met het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam en centimeterverlies, is de UCW een unieke detoxbehandeling voor man en vrouw.

Verlies 15 cm in 2u tijd.

Voor een optimaal resultaat, boek een kuur van 3 behandelingen.

Beautiful salon procedure with pink pedicure on towel background. For decoration design

Pedicure

Onze voeten krijgen heel wat te verduren en toch wordt er verwacht dat ze er mooi en verzorgd uitzien. Wij bieden u de juiste pedicure aan die tevens verzorgend en ontspannend is. Onze voeten vereisen verzorging, denk maar aan eelt, kloven, ingroei van nagels, eksterogen…

U kan bij ons terecht voor gelisch op de tenen, zowel color als French. Dit zorgt voor dat tikkeltje meer ! Voor probleemvoeten verwijzen wij door naar een podologe.

Wil jij super graag één van deze behandelingen?

Heb jij nog vragen of wil je nog meer weten over de verzorgings behandeling? Mail of bel ons en we helpen je heel graag en vrijblijvend verder. Je vind onze contact gegevens hier onder.