Twijfel jij ook of laserontharing wel iets voor jou is?

Laat ik je even mee nemen en vertellen wat laser ontharing nu echt is. Wat er wel en niet haalbaar is en of dit iets voor jou zou kunnen zijn.

Traditionele ontharing vs Laser

Waar traditionele manieren van ontharing gebaseerd zijn op bruut geweld, het haar wordt inclusief haarwortel uitgerukt, is laserontharing een zachte ontharing waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt. Kies voor de Laser methode als u minder pijn verkiest bij ontharing. Ontharing op de traditionele manier is vaak erg pijnlijk en vaak niet afdoende. Bovendien moeten de behandelingen telkens herhaald worden.

Hoe werkt het?

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. 

Hoeveel sessies en welk haar?

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat. Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

Ontharen

Zachte benen, een bikinilijn zonder stoppels of ingegroeide haartjes, gladde oksels, de perfecte wenkbrauw ,…  met een professionele epilatie ligt dat allemaal binnen handbereik.
Voor het verwijderen van de haartjes werken wij met een natuurlijke Aloe vera hars. Na het harsen van de gewenste zone duurt het zo’n 4-6 weken voor het haar terug groeit. In tegenstelling tot bij scheren wordt het haar wel zachter en zal u geen harde stoppels voelen.
Naast de klassieke epilaties bieden wij ook de mogelijkheden van suikerontharing.

Dit is een nieuwe techniek dat wij in het instituut integreren.

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Zeg vaarwel aan pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suikerontharing geniet je van een fantastisch resultaat en een zijdezachte huid. Deze manier van ontharen is DE ultieme luxe voor je huid!

Vind je dit ontharen echt niet leuk, of geraak je niet van die ingegroeide haartjes af, dan bieden wij ook nog permanente ontharing aan.

Woman having hair removal procedure on leg applying wax strip

Wil jij super graag deze behandeling?

Heb jij nog vragen of wil je nog meer weten over deze behandelingen? Mail of bel ons en we helpen je heel graag en vrijblijvend verder. Je vind onze contact gegevens hier onder.