Twijfel jij ook of laserontharing wel iets voor jou is?

Laat ik je even mee nemen en vertellen wat laser ontharing nu echt is. Wat er wel en niet haalbaar is en of dit iets voor jou zou kunnen zijn.

Geweldige resultaat in een korte tijd.

Waar traditionele manieren van ontharing gebaseerd zijn op bruut geweld, het haar wordt inclusief haarwortel uitgerukt, is laserontharing een zachte ontharing waarbij de huid nauwelijks geïrriteerd raakt. Kies voor de Laser methode als u minder pijn verkiest bij ontharing. Ontharing op de traditionele manier is vaak erg pijnlijk en vaak niet afdoende. Bovendien moeten de behandelingen telkens herhaald worden.

Laserontharing werkt door gebruik te maken van het lichaamseigen melanine dat natuurlijk in het haar aanwezig is. De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing. 

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan. Wij behandelen u met de laser op een oppervlakte van drie vierkante centimeter. Afhankelijk van hoe u reageert op deze laserontharing, bepalen wij dan hoeveel keer u onder de laser moet voor een definitief resultaat. Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg!

Zachte benen, een bikinilijn zonder stoppels of ingegroeide haartjes, gladde oksels, de perfecte wenkbrauw ,…  met een professionele epilatie ligt dat allemaal binnen handbereik.
Voor het verwijderen van de haartjes werken wij met een natuurlijke Aloe vera hars. Na het harsen van de gewenste zone duurt het zo’n 4-6 weken voor het haar terug groeit. In tegenstelling tot bij scheren wordt het haar wel zachter en zal u geen harde stoppels voelen.
Naast de klassieke epilaties bieden wij ook de mogelijkheden van suikerontharing.

Dit is een nieuwe techniek dat wij in het instituut integreren.

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Zeg vaarwel aan pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suikerontharing geniet je van een fantastisch resultaat en een zijdezachte huid. Deze manier van ontharen is DE ultieme luxe voor je huid!

Vind je dit ontharen echt niet leuk, of geraak je niet van die ingegroeide haartjes af, dan bieden wij ook nog permanente ontharing aan.

Suikerontharing

Je kan bij ons terecht voor ontharingen van gelaat en lichaam. Wij maken gebruiken suikerontharingen van Alexandria . Deze nieuwe trend biedt een zachte manier van ontharen aan door middel van 100% natuurlijke producten. Met de suiker kunnen we alle zones van het lichaam ontharen, met als grote voordeel van de zachtheid voor de meest gevoelige zones. Suiker zorgt voor een minder pijnlijke ontharing, peeling en hydratatie van het lichaam, geen irritatie of ingegroeide haartjes en een sterke vermindering van de haargroei.

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten. Zeg vaarwel tegen pijn, ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Met suikerontharing geniet je van een fantastisch resultaat, een zijdezachte huid en bovendien is het pure wellness!

Een suikerbehandeling doet echter meer dan ontharen alleen: ze zorgt ook voor een peeling van de dode huidcellen. Daarenboven maakt suiker de huid zacht, waardoor er geen beschadigingen of allergische reacties optreden. Zodoende is deze methode geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid, spataders en verschillende soorten haartypes.


Na verloop van tijd leiden de behandelingen tot sterk verminderde haargroei. De haren komen elke keer dunner terug. Na slechts enkele behandelingen is er duidelijk verschil merkbaar met harsen. Alle zones (benen/armen/bikini/full wax/gelaat) kunnen behandeld worden, zowel bij mannen als vrouwen.

 • 100% natuurlijke ingrediënten.
 • Het ontharen is tot 50% minder pijnlijk, alleen de haren en de dode huidcelletjes worden verwijdert
 • Geen allergische reacties
 • Minimum aan irritatie en roodheid
 • De suikerpasta’s breken de haren niet af zodat ingegroeide haren geen kans hebben
 • Suikerontharing gebeurt steeds op lichaamstemperatuur, dus geen risico op verbranding.
 • De suikerpasta is wateroplosbaar, dus geen klevende resten op de huid of de kledij.
 • De haargroei vermindert na iedere behandeling en de haarstructuur verfijnt.
 • Suikerontharing is ook uiterst geschikt voor de meest gevoelige plaatsen.
 • Geeft je een zachte , gehydrateerde huid.
 • Niet getest op dieren.

Wil jij super graag deze behandeling?

Heb jij nog vragen of wil je nog meer weten over deze behandelingen? Mail of bel ons en we helpen je heel graag en vrijblijvend verder. Je vind onze contact gegevens hier onder.