Droom jij ook van gemakkelijk stijl haar? Verlies jij ook veel tijd aan brushen?

Elke dag je haar staan brushen of met de stijl tang recht trekken. Ik moet je niet vertellen dat dit niet goed is voor je haar. Je verliest er zoveel tijd door. En je kan een paar dagen later helemaal opnieuw beginnen. Wat als ik je nu vertel dat wij de oplossing voor je hebben. Een behandeling die je haar op een zachte, naturel manier glad en stijl maakt. Een behandeling die er voor zorgt dat jij meer kan genieten van je vrije tijd en waar al je vriendinnen jaloers op zullen zijn. 

DSC_0022

Wat we bieden in het kapsalon

Wij scholen ons voortdurend bij om mee te zijn met de laatste nieuwe trends en technieken. Onze laatste nieuwe technieken zijn:


Kortom, trendy en stijlvolle kapsels voor het hele gezin. Van extravagant naar hip tot stijlvol. 
Bij ons zijn jong en oud welkom, we passen ons aan volgens jouw specifieke wensen!

De keratine behandeling

Je haar krijgt een gezonde boost met keratine. Maar wat is keratine nu? Keratine is een lichaamseigen bouwstof van onder andere je haar. Het valt onder de noemer ‘proteïne’ (eiwit). Een groot deel van je haar bestaat uit keratine. Keratine maakt je haar sterk en gezond. Een keratine behandeling geeft je haar een ‘keratineboost’, waardoor het glanzend, gezonder en minder pluizig wordt. Je haar wordt als het ware ‘opgevuld’ met keratine, waardoor het ook weer makkelijker in model te krijgen zal zijn.

Voor wie is een keratine behandeling geschikt?

Een keratine behandeling is geschikt voor jong en oud, ongeacht haartype. Het is vooral belangrijk dat je nagaat waarom je een keratine behandeling wilt. Hoofdzakelijk zijn dat de volgende situaties:

Wil jij super graag één van onze behandelingen?

Heb jij nog vragen of wil je nog meer weten over onze behandelingen? Mail of bel ons en we helpen je heel graag en vrijblijvend verder. Je vindt onze contact gegevens hieronder.