Herbs2peel

Wat is herbs2peel?

Herbs2peel is een beproefde, natuurlijke methode om de huid te corrigeren en te regenereren, gebaseerd op een mengsel van zuivere kruiden die vrij zijn van chemische toevoegingen of synthetische schuurmiddelen of bindmiddelen. Bij herbs2peel worden speciaal ontwikkelde preparaten op natuurlijke basis in de huid gemasseerd. De geselecteerde kruiden van herbs2peel bevatten onder andere waardevolle eiwitten, koolhydraten, vitamines en enzymen. Microdeeltjes van kruiden verwijderen de bovenste laag van de huid, terwijl de actieve stoffen die rijk zijn aan voedingsstoffen de huidlagen binnendringen. Er is een ‘needling-effect’ op de huid, waardoor het effect voelbaar is.

Herbs2peel is een behandeling met twee verschillende behandelingsopties. Enerzijds voor regeneratie en anderzijds voor het corrigeren van de huid.

*BEAUTY PEEL

 • De natuurlijke frisheid
 • Eenvoudig en veelzijdig

*CORRECTIVE PEEL ( komt later dit jaar nog in het instituut)

 • Zeer effectieve probleemoplosser
 • Ook wel bekend als kruidenschilkuur

 

Wanneer kan herbs2peel worden gebruikt?

We hebben zeer goede resultaten behaald met herbs2peel voor de volgende indicatoren:

 • Slecht doorbloede huid
 • Een grauwe huid
 • Huid met grote poriën
 • Onreine huid
 • Acnelittekens
 • Littekens door ongelukken, brandwonden, operaties
 • Preventie van rimpels
 • Verslapte gezichtscontouren
 • Door de zon beschadigde huid
 • Vormen van hyperpigmentatie
 • Cellulitis en striae
 • Verslapping van de lichaamshuid

 

Waarom herbs2peel?

Herbs2peel is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest effectieve methoden in tal van schoonheidsinstituten, spa’s en dermatologenpraktijken als een volledig natuurlijke intensieve scrub. De effectieve formule van zorgvuldig geselecteerde, zuivere kruidenmixen bevat geen chemische toevoegingen, synthetische schuurmiddelen en bindmiddelen. herbs2peel bevat ook vitamines, eiwitten, koolhydraten en enzymen die belangrijk zijn voor de huid. De peelingmethode is niet-invasief, wordt goed verdragen en belast de huid niet.

Met herbs2peel en de twee behandelingsopties is het ook mogelijk om in te spelen op de individuele behoeften en doelen van het huidtype. De diepe opwarming van de huid die wordt veroorzaakt door herbs2peel stimuleert het metabolisme en de bloedcirculatie. De huid kan ook ontgiften. Na het exfoliëren met herbs2peel wordt het effect op de lange termijn voelbaar met het naaldeffect.

Behandeling naar keuze:

*De Beauty Peel of B-Peel van herbs2peel is de frisse kick voor elke huid en elke leeftijd, met een zichtbaar onmiddellijk effect. Geniet van eenvoudige en gemakkelijk uit te voeren schoonheidsbehandelingen die zorgen voor meer helderheid en een ontspannen uitstraling. Beauty Peel is het natuurlijke alternatief voor traditionele methoden zoals needling of microdermabrasion en geeft de huid al na de eerste behandeling een unieke ‘gloed’.

*De Corrective Peel of C-Peel van herbs2peel (komt later dit jaar nog in het instituut) wordt gebruikt voor speciale huidproblemen, zoals acne, littekens, hyperpigmentatie of cellulitis en striae. De herbs2peel maakt gebruik van de voordelen van de klassieke kruidenschilkuur zonder de huid zichtbaar te schillen, waardoor het net zo goed is als frisheid voor speciale gebeurtenissen, zoals een bruiloft of gala. Je kunt Corrective Peel gebruiken als opbouw- en reparatiekuur, als detoxbehandeling na de zomermaanden.

Een professionele natuurlijke peeling kruidenbehandeling collectie is een bewezen, organische methode van huid peeling die wordt gebruikt om veel verschillende huidproblemen te behandelen. Gebaseerd op traditionele geneeskunde die in de loop van de tijd is geperfectioneerd, creëerde Alex Cosmetics een unieke formule die ongeëvenaard is. Een snelle en veilige methode om de huid in 5 dagen te vernieuwen en te regenereren. Deze behandeling is vrij van chemische additieven en synthetische schuurmiddelen en bestaat uit kruiden die onder zuivere omstandigheden worden gekweekt. De behandeling verbetert de bloedcirculatie, induceert huidregeneratie en verhoogt de celomzet.

Boek direct je exclusieve feel-good afspraak en ervaar de effectiviteit ervan.

Herbs2peel is waarschijnlijk de meest natuurlijke van alle professionele behandelingen die wereldwijd worden aangeboden door gecertificeerde schoonheidsspecialisten en een effectieve oplossing voor verschillende huidaandoeningen en -problemen.