Een gelaatsverzorging is niet zomaar een masker leggen en je huid gaan masseren.

Hydropeptide : personal coach van je huid

HydroPeptide heeft een ware revolutie teweeggebracht in de huidverzorging. Deze gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug.

Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen.

Deze behandeling kan voor alle huidtypes. Van een klassieke verzorging tot een echte boost Anti Aging verzorging.

BB Glow

BB Glow is een gezichtsbehandeling waarbij we jouw gezicht een egaal en stralend effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom jouw ogen en verkleint zelfs de poriën! De behandeling is pijnloos en veilig. 

Hoe werkt deze behandeling?

We verwijderen eerst de make-up van het gezicht. Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-crème, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na de exfoliatie en reiniging met een gel die de poriën opent, wordt de BB-crème ampullen met natuurlijke ingrediënten aangebracht op jouw huid met een dermapen. ​

Er zijn 3 tinten BB-crème ampullen beschikbaar: licht, medium en donker. De tint die het best bij jouw huid past wordt geselecteerd en onder de huid aangebracht met een micronaald van 0,25 mm tot 0,5mm. Na penetratie zullen BB-crème ampullen zich vermengen met en zich aanpassen aan jouw huidskleur. Tot slot brengen we een masker aan op jouw huid, dat gedurende 20 minuten zorgt voor het kalmeren van de huid en dat helpt bij de genezing. Dit verjongt en verfijnt de textuur van de huid.

Silhouette Dermalift

Deze behandeling is een niet-chirurgische gelaats-en lichaamslifting, om rimpels en kraaienpootjes te vervagen of zelfs te verwijderen. Deze verzorging kan een oplossing bieden voor hangwangen, wallen onder de ogen, acne, littekens. De therapie heeft een verzachtende invloed op de opperhuid de gezichtsspieren en de hals. De huid wordt gladder, steviger en pigmentvlekken, veroorzaakt door ouderdom of door blootstelling aan de zon, verdwijnen.

De Silhouette microstroom elektrostimulatie heeft een 3-dubbele werking:

Wil jij super graag deze behandeling?

Heb jij nog vragen of wil je nog meer weten over de huidverbetering behandelingen? Mail of bel ons en we helpen je heel graag en vrijblijvend verder. Je vind onze contact gegevens hier onder.