Een gelaatsverzorging is niet zomaar een masker leggen en je huid gaan masseren.

Lightskin LED-therapie

Wat als je huidaandoeningen al kon detecteren nog vóór ze zichtbaar zijn? En ze dan met de juiste behandeling vermijden?

Met de Lightskin™ voer je  een professionele, wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse die laat zien hoe de verschillende huidlagen er echt aan toe zijn.

Dankzij Lightskin kunnen we uw huidproblemen heel gericht en doeltreffend behandelen. Bovendien kunnen we bij elke behandeling het resultaat analyseren en de behandeling alsook uw thuisgebruik bijsturen waar nodig. 

Bij elke meet & treat starten we met deze uitgebreide huidanalyse. Daarna bespreken we welke behandeling het beste resultaat gaat geven voor uw huid en wat uzelf thuis kan doen om uw resultaat te verbeteren.

U kan ook een afspraak maken voor een huidanalyse en productadvies zonder een behandeling. 

Om je huid gezond te maken en te houden, is een huidanalyse aan te raden. Of je nu last hebt van eczeem, huiduitslag, puistjes of gewoon een droge huid, met een huidanalyse vinden we het gepaste verzorgingsplan.

Waarom kiezen voor een huidanalyse?

Wanneer je voor een huidanalyse kiest , weet je dat de verzorging op jouw specifiek huidtype wordt afgestemd en kunnen we op langere termijn de resultaten vergelijken, het effect op de diepere huidlagen zien en verzekert dat uw cosmetica naadloos aangepast zijn aan uw huidtype.

Technologie

Uit deze foto’s kunnen 10 verschillende mogelijke huidproblemen worden geanalyseerd.  Zo is het mogelijk om een meting en beoordeling te maken van:

 • Fijne en grove poriën – talgproductie
 • Algemene vlekken en plekjes
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Huidtextuur verbetering
 • UV Porfyrine meting
 • UV Pigmentatie meting
 • UV Vochtmeting
 • Gevoelige gebieden in het gelaat
 • Hyperpigmentatie meting
 • Zonneschade meting

Dermaplaning

Wat is Dermaplaning?

Dermaplaning is een veilige, effectieve en pijnloze behandeling voor huidverjonging met direct resultaat. Het zorgt direct voor een zachte, soepele en stralende huid. 

Alle dode huidcellen en donsharen worden door middel van een speciaal voor dermaplaning ontworpen steriel chirurgisch mesje verwijderd.

De behandeling zorgt voor een betere opname van huidverbeterende werkstoffen. Met deze behandeling krijg je een mooie zachte, stralende en frisse huid. 

De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen.

We raden aan deze behandeling om de 4 à 6 weken te herhalen.

Waarvoor kan dermaplaning gebruikt worden ?

 • Verjonging van de huid
 • Verwijderen van dode huidcellen
 • Verwijderen van donshaar (de donsharen groeien niet dikker terug door dermaplaning. U hoeft overigens niet bang te zijn voor harde stoppels want enkel terminaal haar geeft harde stoppels en deze zitten meestal niet in het gezicht)
 • Fijne lijntjes, rimpels en acné-littekens worden verminderd
 • Egaliseert en verheldert de huid
 • Bevordert aanmaak collageen en elastine
 • Onzuiverheden kunnen beter worden verwijderd
 • De huid weer een “glow” geven
 • Achter kan make-up mooier aangebracht worden op de huid

Aangeraden als voorbehandeling van gelaatsverzorgingen, BBglow en microneedling

Resultaat van deze behandeling

 • Betere opname van je producten zoals dagcrème, serums, nachtcrème,
 • Make up blijft beter zitten
 • Mooie Glow op je gezicht
 • Donshaartjes zijn minder aanwezig

Deze behandeling kan ook in combinatie met Led Therapie.

Voor een betere opname van je producten,  huid nog dieper te kunnen herstellen, en je behandeling nog naar een hoger niveau te tillen.

Hydropeptide : personal coach van je huid

HydroPeptide heeft een ware revolutie teweeggebracht in de huidverzorging. Deze gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert de hydratatie, vermindert lijntjes en rimpels zienderogen en de huid krijgt haar natuurlijk gloed terug.

Met meer dan 60 peptiden, anti-oxidant-rijke botanische stamcellen, groeifactoren en hyaluronzuur bieden onze award-winnende producten, voor zowel dagelijkse als professionele verzorgingen, gerichte en resultaten-gedreven oplossingen.

Deze behandeling kan voor alle huidtypes. Van een klassieke verzorging tot een echte boost Anti Aging verzorging.

BB Glow

BB Glow is een gezichtsbehandeling waarbij we jouw gezicht een egaal en stralend effect geven zonder gebruik te maken van pigmenten. BB Glow bevordert de tint van de huid en dekt met mate de vlekken en de donkere kringen rondom jouw ogen en verkleint zelfs de poriën! De behandeling is pijnloos en veilig. 

Hoe werkt deze behandeling?

We verwijderen eerst de make-up van het gezicht. Om de huid voor te bereiden op diepe penetratie van BB-crème, wordt er een exfoliërende crème gebruikt om dode huidcellen te verwijderen. Na de exfoliatie en reiniging met een gel die de poriën opent, wordt de BB-crème ampullen met natuurlijke ingrediënten aangebracht op jouw huid met een dermapen. ​

Er zijn 3 tinten BB-crème ampullen beschikbaar: licht, medium en donker. De tint die het best bij jouw huid past wordt geselecteerd en onder de huid aangebracht met een micronaald van 0,25 mm tot 0,5mm. Na penetratie zullen BB-crème ampullen zich vermengen met en zich aanpassen aan jouw huidskleur. Tot slot brengen we een masker aan op jouw huid, dat gedurende 20 minuten zorgt voor het kalmeren van de huid en dat helpt bij de genezing. Dit verjongt en verfijnt de textuur van de huid.

Silhouette Dermalift

Deze behandeling is een niet-chirurgische gelaats-en lichaamslifting, om rimpels en kraaienpootjes te vervagen of zelfs te verwijderen. Deze verzorging kan een oplossing bieden voor hangwangen, wallen onder de ogen, acne, littekens. De therapie heeft een verzachtende invloed op de opperhuid de gezichtsspieren en de hals. De huid wordt gladder, steviger en pigmentvlekken, veroorzaakt door ouderdom of door blootstelling aan de zon, verdwijnen.

De Silhouette microstroom elektrostimulatie heeft een 3-dubbele werking:

Wil jij super graag één van deze behandelingen?

Heb jij nog vragen of wil je nog meer weten over de huidverbetering behandelingen? Mail of bel ons en we helpen je heel graag en vrijblijvend verder. Je vind onze contact gegevens hier onder.