Manicure

Onze handen krijgen veel te verduren en toch wordt er verwacht dat we mooie verzorgde handen en nagels hebben. Perfect verzorgde handen en nagels zijn uw visitekaartje, zowel in uw professioneel als privé leven. Wij bieden u de juiste manicure aan die tevens verzorgend en ontspannend is …

Gelish

Gelish is een vernieuwend en innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt zo dun als nagellak. Het grootste voordeel van gelisch is dat het resultaat tot 21 dagen (of langer) behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel. Zo kunt u uw nagels gemakkelijker laten groeien.

Acrylnagels

Verzorgde handen en nagels zijn een must. Spijtig genoeg zijn mooie en sterke nagels niet aan iedereen gegund. Als hulp om nagels te verstevigen, om van het nagelbijten af te komen of gewoon om mooie nagels te hebben kan je acryl op je eigen nagels of kunstnagels (met tips) laten aanbrengen. Bij acrylnagels wordt er gewerkt met een vloeistof en een poeder. Deze 2 samen vormen een vloeibaar bolletje, waarmee in een korte tijd een nagel worden gecreëerd. Acryl moet niet uitharden onder een UV lamp, maar hardt uit aan de lucht. Onze klanten hebben de keuze uit French, Color, Nail art, … de combinatie gelish met een laagje acryl wordt heel veel gedaan. De keuze is dus aan jou….

Wimperlift

Lange, zwarte, krullende wimpers. Wie wil dit niet. Met de wimperlift kunnen wij jou dit geven.  We gaan de we gaan wimpers krullen, voeden en daarna verven. Je hebt daarna een paar weken gaan mascara meer nodig. Het resultaat blijft een 6 a 8 weken. Zodra de verf is verminderd kan je terug mascara gaan gebruiken en zie je het resultaat van de nog steeds krullende wimpers.
DeSalonplanner(224van283)

Wimperextensions

Bij WimperExtensions One by One wordt elk natuurlijk wimperhaartje door middel van een speciale bonder met 1 wimper(extension) verlengd/verdikt. Hierdoor bekom je een heel natuurlijk, voller effect.

Voordelen van wimperextensions:

Wimperextensions blijven zo’n 4 tot 6 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van jouw natuurlijke wimper(s).
Om optimaal van je wimperextensions te kunnen genieten, laat je ze best om de 3 à 4 weken bijwerken door een bijwerking. Tijdens deze behandeling worden losse wimpers verwijderd en nieuwe wimpers geplaatst waar nodig.

Wil jij super graag deze behandeling?

Heb jij nog vragen of wil je nog meer weten over deze behandelingen? Mail of bel ons en we helpen je heel graag en vrijblijvend verder. Je vind onze contact gegevens hier onder.