Veronique & Steffi, moeder en dochter die elk hun verantwoordelijkheid hebben in de zaak.

In het kapsalon, dat Veronique samen met Silke voor haar rekening houdt kan je terecht voor zowel draagbare klassieke kapsels, als voor de laatste nieuwe trends. Zowel voor mannen als vrouwen. Van extravagant naar hip tot stijlvol. Door onze constante bijscholingen zowel in binnen- als buitenland, garanderen we continu de mooiste en allernieuwste kapsels. 

Voor snit en kleur tot kleurschakeringen worden steeds de nieuwste technieken toegepast.

Wij geven u graag advies voor haarbehandelingen, haarproblemen en haarproducten.

Bij Steffi in het schoonheidsinstituut  kunt u terecht voor een waaier aan behandelingen. De rustige omgeving en relaxerende muziek zorgen voor een ideale harmonie tussen lichaam en geest. Steffi brengt u in een mum van tijd in een oase van rust en ontspanning … Door het gebruik van professionele producten,

garanderen wij kwaliteit en verzorging. Nog steeds proberen wij ons zoveel mogelijk bij te scholen om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends en verzorgingen in de almaar groeiende wereld van de schoonheidsverzorging ! Op deze manier geven wij onze klanten op een uiterst professionele manier de meest vernieuwende behandelingen!

DeSalonplanner(163van283)

Steffi

Ik ben Steffi en samen met mijn mama run in Hair en Beauty. Ik sta in voor het schoonheidssalon en dit nu al 15 jaar. Ik ben getrouwd en mama van 2 schatten van dochters.

Je kan bij ons in het salon terecht voor een waaier aan behandelingen.
Voor huidverbetering zoals o.a. Dermaplaning, microneedling, ledtherapie… We bieden ook laserontharing aan. Ook voor Rubbergel, gelish of acryl nagels kan je bij ons een afspraak maken.
 
Mijn favoriete behandeling is eentje met het merk Hydropeptide. Dit is een personal coach voor uw huid ontwikkeld door een Geneticus, waar je dus onmiddellijk resultaat ziet. Het past zich aan elk huidtype aan en vertelt exact wat jouw huid nodig geeft.
 
Ik zie jou heel graag eens in het instituut om je te laten verwennen, en voor een gezellige babbel.
 
Veel liefs, Steffi
DeSalonplanner(161van283)cropped

Veronique

Hey !! Ik ben Veronique. En ik sta in voor het kapsalon bij Hair en Beauty. In 1981 startte ik de kapperszaak. In 1998 kwam schoonheidsinstituut erbij. Vanaf 2008 nam mijn dochter Steffi het schoonheidssalon voor haar verantwoordelijkheid.

De tandem van moeder en dochter, van kapsalon en schoonheidsinstituut ging aan het rollen. Ik moet je niet vertellen dat ik kei fier ben op onze zaak. Ik sta nog elke dag met evenveel enthousiasme in het salon. Het is telkens mijn doel om jou te laten genieten van een verwenmoment in het kapsalon. Je laten stralen met een prachtig kapsel.

Mijn favoriete behandeling is de keratine behandeling, die maakt je haar mooi stijl. Daarnaast zijn de kleuringen en brushings ook nog altijd met heel veel liefde en passie gedaan.
Ik hoop om jou eens heel snel in mijn stoel te zien.

Fiere groet, Veronique.

DeSalonplanner(154van283)cropped

Silke

Als 3de deel van ons team hebben we Silke ! Ze werkt ondertussen al 7 jaar mee aan hair en beauty. Ze is klein maar heel dapper, Onderschat ze niet hoor, ze kent van alles iets. Haar specialiteiten zijn:

  • Baleages.
  • Opsteekkapsels.
  • Brushing en Waves.

 

Wil je haar graag eens persoonlijk aan het werk zien?

jade

Jade

Op zaterdag vind je in het schoonheidsinstituut Jade, na haar stage twijfelde ze enorm om verder te studeren, we hebben haar overtuigd om dit toch te doen, maar ze wou de liefde voor het vak niet zomaar achterwege laten, daarom blijft ze op zaterdag , en alle andere vrije dagen Steffi bijstaan. Voor een pedicure, ontharing, gelish, biabnagels kan je zeker bij Jade terecht. Ze is zeker ook te vinden voor een leuke babbel….