Nails

Manicure


Onze handen krijgen veel te verduren en toch wordt er verwacht dat we mooie verzorgde handen en nagels hebben. Perfect verzorgde handen en nagels zijn uw visitekaartje, zowel in uw professioneel als privé leven. Wij bieden u de juiste manicure aan die tevens verzorgend en ontspannend is …

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

gelish


Gelish is een vernieuwend en innovatief product dat gemakkelijk en relatief snel aan te brengen is. Het heeft de houdbaarheid van gel, maar oogt zo dun als nagellak. Het grootste voordeel van gelisch is dat het resultaat tot 21 dagen (of langer) behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel, verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en verstevigt de natuurlijke nagel. Zo kunt u uw nagels gemakkelijker laten groeien.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

acrylnagels


Verzorgde handen en nagels zijn een must. Spijtig genoeg zijn mooie en sterke nagels niet aan iedereen gegund. Als hulp om nagels te verstevigen, om van het nagelbijten af te komen of gewoon om mooie nagels te hebben kan je acryl op je eigen nagels of kunstnagels (met tips) laten aanbrengen. Bij acrylnagels wordt er gewerkt met een vloeistof en een poeder. Deze 2 samen vormen een vloeibaar bolletje, waarmee in een korte tijd een nagel worden gecreëerd. Acryl moet niet uitharden onder een UV lamp, maar hardt uit aan de lucht. Onze klanten hebben de keuze uit French, Color, Nail art, … Aan u de keuze dus.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35