Lichaam

peeling


Bij een peeling worden de oude oppervlakkige huidcellen verwijderd. De jonge en nieuwe huidcellen worden naar boven gebracht, waardoor de huid er zacht en egaal gaat uitzien. Oppervlakkige cellulitis wordt hierdoor verzacht en striemen verminderen en worden minder zichtbaar. De peeling gebeurt op basis van zeezout, hetgeen zorgt voor een goede doorbloeding in de huid. Een peeling is ideaal net voor een zonnebankkuur, of bruinen zonder zon, of voor een zonvakantie. De dode huidcellen worden afgeschilferd en de bruine kleur dringt beter en dieper in de huid, zodat u langer geniet van uw bruine kleur.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

Klassieke massage


Bij een klassieke massage van het lichaam gaat de aandacht vooral naar de rug, de voeten en het gelaat. Ook de hals, het decolleté, oren, hoofdhuid, nek en schouders worden niet vergeten.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

Hot stone massage


De Hot Stone Massage is de ideale wellnessbehandeling om lichaam en geest terug volledig in evenwicht te brengen. Negatieve energie wordt geneutraliseerd, stress en vermoeidheid worden weggenomen, spanningen verdwijnen en afvalstoffen worden afgevoerd. Het gebruik van verschillende massagetechnieken in combinatie met de warmte van de stenen zorgt voor een totale lichaamsontspanning. Deze behandeling is heel effectief om bij de mens positieve energie op te wekken. Kortom na deze massage zijn uw batterijen terug volledig opgeladen. Deze massage wordt zowel op de rug als op het volledige lichaam toegepast.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

Kruidenstempelmassage


De Pinda Sveda kruidenstempelmassage is een perfect ontspanningsritueel. Begeleid door sfeervolle muziek wordt u in een Aziatische droomwereld gebracht door middel van een zachte en rustgevende massage. Het boeket van kruiden die in linnen gewikkeld zijn bezorgt u een perfect gevoel van innerlijke harmonie !

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

Chinese hoofd-, nek- en schoudermassage


Deze massage komt van de Tuina massage. Het is een preventieve massage om lichaam en geest gezond te houden. Dit is een drukpuntmassage gevolgd door strekkingen en massage. De energie circuleert in de onderhuidse banen, die meridianen heten. Het teveel of te weinig aan energie wordt genormaliseerd. Deze massage is ideaal tegen algemene spanningen!

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35