Anti-aging

Silhouette dermalift


Deze behandeling is een niet-chirurgische gelaats-en lichaamslifting, om rimpels en kraaienpootjes te vervagen of zelfs te verwijderen. Deze verzorging kan een oplossing bieden voor hangwangen, wallen onder de ogen, acne, littekens. De therapie heeft een verzachtende invloed op de opperhuid de gezichtsspieren en de hals. De huid wordt gladder en pigmentvlekken, veroorzaakt door ouderdom of door blootstelling aan de zon, verdwijnen.

De Silhouette microstroom elektrostimulatie heeft een 3-dubbele werking:

- Activatie van de lymfecirculatie

- Activatie van de spieren

- Activatie van de celstofwisseling

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

Meso met ultrasone


Meso met Ultrasone is de allernieuwste techniek om medicijnen onder de huid te krijgen exact waar ze nodig zijn, zonder gebruik van bv. naalden of een orale toediening. Het is tevens de snelst groeiende esthetische behandeling in de VS. De Ultrasone behandelingen kunnen op esthetisch vlak verschillende problemen oplossen door aminozuren, vitaminen en mineralen onder de huid te brengen precies waar ze nodig zijn. Op die manier worden ze ingesloten in de cellen en opgenomen in het metabolisme ! Voor een instant face lift gevoel…

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35

Mesotherapie


Wanneer uw “gewone” huidverzorging niet meer toereikend blijkt te zijn, kan u overstappen naar cosmetische mesotherapie en spectaculaire resultaten boeken. Mesotherapie is een veilige en pijnloze procedure om specifieke zones in het gelaat te behandelen. Er wordt gebruik gemaakt van een Mesogun. Op verschillende plaatsen op het gelaat worden prikjes toegediend net onder de oppervlakte van de huid. Het komt er op neer dat bij mesotherapie de “werkstoffen” bv. vitamines in plaats van op de huid, in de huid worden gebracht met een zeer klein naaldje. De behandeling wordt specifiek toegepast op gelaat, hals en decolleté en is geschikt voor elk huidtype.

meer info of een afspraak info@hairenbeauty.com
T 051 48 74 35